Hem /
Datasamordnare för E4 Förbifart Stockholm

Datasamordnare för E4 Förbifart Stockholm

Kundens utmaning och behov

E4 Förbifart Stockholm är ett enormt infrastrukturprojekt som består av 21 kilometer tunnlar, två parallella tunnelrör, ramper och tvärtunnlar vilket totalt blir drygt 6 mil tunnlar. Kunden behöver stärka upp organisationen med erfarna datasamordnare för att hantera den otroligt stora mängd dokumentation som uppstår vid ett sådant projekt.

Uppdraget och MyVis bidrag

Vi stödjer Trafikverket genom att säkerställa att rutiner för datasamordning följs och genom att samordna och hålla i viktiga möten. Vi implementerar arbetssätt, processer och verktyg för att underlätta datasamordningen. Genom att skapa och konfigurera leveransytor, mappstrukturer och anpassa Projektportalen efter projektets behov underlättar vi hanteringen av digital dokumentation. Vi tilldelar och hanterar behörigheter för användare i kundens olika system. Vi agerar som kontaktperson för frågor och säkerställer att kravställning för datasamordning tas med i upphandlingsdokument och mottagningskontroller. Genom vår strategiska planering stödjer vi överlämningsprocessen och säkerställer effektiv datasamordning under alla projektets olika faser.

Läs mer på Trafikverkets hemsida: E4 Förbifart Stockholm i Bredäng, Sätra, Skärholmen, Kungens kurva och Vårby – www.trafikverket.se

Dela