Hem /
Digital projekthanterare

Digital projekthanterare

Tjänsten

Vi behöver förstärka vårt team inom digital projekthantering med drivna och engagerade medarbetare. Tjänsten kräver goda kunskaper inom området men att ha sin erfarenhet från väg- och järnvägsbranschen är tungt vägande för att utföra våra uppdrag inom området. Våra uppdrag kräver normalt minst fyra års erfarenhet men för tillfället finns det möjlighet till uppdrag där det räcker med två år och digital projekthantering kan helt eller delvis erfarenhetsmässigt ersättas med projektering. Du behöver generellt vara intresserad av den aktuella verksamheten och de system och anläggningar som digitalt hanteras. Tjänstebehovet finns i hela landet men i synnerhet i Stockholm, Göteborg och Karlstad.

Personen vi söker

Vi söker dig som är driven, engagerad, självgående och framåtsträvande inom ditt område. Du som är utåtriktad och som har en kommunikativ förmåga samt använder din erfarenhet och kreativitet för att hitta nya lösningar. Du är positiv, social och noggrann. Du har en stark ansvarskänsla samt förmåga att samarbeta och bidra i grupp. Vi vill att du verkligen brinner för din egen utveckling och gärna delar med dig av din kunskap både internt och till våra kunder. Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Du tycker om att arbeta nära kund och är ansvarstagande och ambitiös.

Vi erbjuder

Vi erbjuder alla medarbetare vår plattform för utväxling och balans. Vi kallar den för 80/20. Vi försöker hålla det enkelt; alla medarbetare blir delägare i företaget och får 80% av allt det som de fakturerar. Vi vet att det ger frihet. Frihet att välja om man vill ha marknadens högsta lön eller frihet att prioritera sin fritid genom att helt enkelt välja att inte jobba så mycket. På MyVi styr du över din egen situation och påverkar företaget som helhet.

Om MyVi

MyVi är ett snabbväxande teknikkonsultföretag inom framförallt infrastruktur med koppling mot väg och järnväg men även inom projektledning, verksamhetsutveckling och expertstöd. Vi arbetar långsiktigt och nära våra kunder. Tillsammans matchas behovet med rätt kompetens och skapar effektiva lösningar.

Dela

Ansök