Hem /
Specialister inom signalteknik järnväg

Specialister inom signalteknik järnväg

Tjänsten

Vi söker nu drivna och engagerade specialister inom signalteknik järnväg.

Personen vi söker

Just nu söker vi efter nya medarbetare inom området Trafikstyrning signal. Vi söker dig som är intresserad av att jobba med friheten som egenföretagare och med tryggheten som anställd. Nedan har vi listat några av de roller vi tror att du behöver ha erfarenhet från.

Du bör ha minst åtta års erfarenhet inom flera av nedan angivna roller:

  • Teknikansvarig signal
  • Teknisk expert inom signal
  • Projekt-/delprojektledare inom signalområdet
  • Projekteringsledare inom signalområdet

Vi tror att du i första hand kommer att jobba inom ramavtal vi har med Trafikverket (konsulttjänster Trafikstyrning signal). Det är till dig som kollegorna och kunden kommer att vända sig för att få svar på frågor inom ovanstående områden. Låter detta intressant, kontakta oss så snart som möjligt!

Vi erbjuder

Vi erbjuder alla medarbetare vår plattform för utväxling och balans. Vi kallar den för 80/20. Vi försöker hålla det enkelt; alla medarbetare blir delägare i företaget och får 80% av allt det som de fakturerar. Vi vet att det ger frihet. Frihet att välja om man vill ha marknadens högsta lön eller frihet att prioritera sin fritid genom att helt enkelt välja att inte jobba så mycket. På MyVi styr du över din egen situation och påverkar företaget som helhet.

Om MyVi

MyVi är ett snabbväxande teknikkonsultföretag inom framförallt infrastruktur med koppling mot väg och järnväg men även inom projektledning, verksamhetsutveckling och expertstöd. Vi arbetar långsiktigt och nära våra kunder. Tillsammans matchas behovet med rätt kompetens och skapar effektiva lösningar.

Dela

Ansök