Hem /
Vi välkomnar Folke Bark till MyVi

Vi välkomnar Folke Bark till MyVi

Vi välkomnar Folke Bark till oss på MyVi! Folke har en gedigen erfarenhet från järnvägsområdet gällande säkerhetsstyrning, revision, tillstånd och säkerhetsstyrningssystem efter att ha arbetat med dessa frågor inom Transportstyrelsen i över tjugo år. Innan dess jobbade han inom stålindustri med miljö- och arbetsmiljöfrågor, utbildning, bemanning, rekrytering etc. innan han började på Järnvägsstyrelsen som sedan övergick till Transportstyrelsen, väg- och järnvägsavdelningen. 

Folke som precis tagit pension från Transportstyrelsen kände att han inte riktigt ville sluta jobba än, vilket vi på MyVi är glada för och han kommer att jobba som senior konsult hos oss. 

På frågan vad det var som lockade honom till oss på MyVi:

 Jag har jobbat i många år men känner att jag fortfarande har mer att ge. När möjligheten på MyVi dök upp kände jag att deras flexibla modell och arbetssätt passade mig väldigt bra.

Det ska bli intressant att få möjligheten att arbeta på ”andra sidan” och hjälpa till och dela med mig av den erfarenhet och kunskap jag har till järnvägsföretag och infrastrukturförvaltare. 

Folke Bark

Folke är född och uppvuxen i Långshyttan, men bor nu sedan ett tag i Ludvika med frun Åsa. Förutom att umgås med alla barn och barnbarn tycker han om att vistas i naturen, jaga älg och småvilt och är även ordförande i Husby södra viltvårdsområde. 

Dela