Hem /
Trafikverkets leverantörsdag i Göteborg

Trafikverkets leverantörsdag i Göteborg

I fredags arrangerade Trafikverket en leverantörsdag i Göteborg och i Gävle. Vi hade Lars Elner på plats i Göteborg och han sammanfattar dagen såhär:

Att för första gången representera MyVi på Trafikverkets leverantörsdag i Göteborg kändes extra roligt när jag vid några tillfällen fick klart för mig att MyVi verkligen är ett känt varumärke i branschen. Det som jag kan saknar är en större nyfikenhet mellan konsulter och Trafikverket. Det känns bitvis lite som en släktträff som pliktskyldigast genomförs. Jag ser gärna mer nyfikenhet och lite samtal inte bara om VAD som skall göras framöver utan även, kanske viktigare HUR. Hursomhelst knöt jag några kontakter som jag ska följa upp framöver vilket var väldigt positivt.

Lars Elner, MyVi

Dela