Hem /
Intervju: Andreas Eriksson

Intervju: Andreas Eriksson

Person på strand med kikare

Jag bor på Visingsö, en ö i Vättern strax utanför Gränna. Jag är utbildad till geograf vid Göteborgs universitet och har även läst en master inom GIS vid Lunds universitet. Efter studietiden arbetade jag vid länsstyrelsen i Jönköpings län som GIS-analytiker.

Jag har en vän som sedan tidigare arbetar på MyVi som berättade om hur det fungerar att arbeta på MyVi. Han förklarade lönemodellen och de möjligheter man har som anställd och på den vägen är det.

Jag är GIS-specialist med inriktning att bearbeta och analysera geografisk data och arbetar just nu i ett uppdrag mot Trafikverket med att ajourhålla den nationella vägdatabasen.

Det bästa med att arbeta på MyVi är friheten att få styra över sin egen tid. Det ger många möjligheter till att anpassa arbetet för att kunna få en bra balans mellan arbete och fritid. Jag uppskattar också alla trevliga kollegor, vilka man träffar minst två ggr om året på företagets gemensamma sammankomster.

Mitt stora intresse är fågelskådning, när jag inte kollar på fåglar hemma på Visingsö åker jag gärna till någon bra fågellokal i landet. Bästa tiden för fågelskådning är väldigt väderberoende, så det underlättar att kunna styra över sin arbetstid så att man kan komma ut under de perioder det är som roligast i fågelmarkerna.

Dela