Hem /
Årets första rekrytering

Årets första rekrytering

Vi välkomnar Robin Forsberg till oss på MyVi. Robin är en erfaren projektledare med tio års erfarenhet inom järnvägssektorn. Han har även goda kunskaper inom säkerhetsstyrningssystem och entreprenadsidan.

Han kommer jobba med bl.a. säkerhetsstyrning, uppdrags- och projektledning.  

Vad fick dig att söka dig till oss på MyVi?

Jag tycker att MyVi-modellen kändes väldigt spännande och lockande! Innan jag jobbade på Sweco som är väldigt stort så jobbade jag på ett mindre bolag, Railcare, jag vill komma tillbaka till den mer familjära känslan och tyckte att MyVi verkade vara ett litet bolag med stort hjärta och det passar mig.

Robin Forsberg

På fritiden lagar han gärna mat, gärna asiatiskt eller bakar bröd/pizza, umgås gärna med sin familj på två barn och en hund. Han har tidigare spelat gitarr semi-professionellt. 

Dela