Hem /
Specialist avvattningsteknik alt. vattenspecialist miljö

Specialist avvattningsteknik alt. vattenspecialist miljö

Vi söker dig med universitets/högskoleexamen inom avvattningsteknik alternativt vattenspecialist miljö med minst två års arbetslivserfarenhet från området.

Du kommer att gå in i ett längre uppdrag hos kund där du kommer att arbeta med bland annat:
Tillskapande av databaser, förvaltande system, verktyg och arbetssätt för att kunna tillhandahålla behövd information såväl inom uppdragsgivarens organisation som till externa aktörer vid samtidigt beaktande av att kraven i säkerhetslagstiftningen uppfylls.

Uppdraget utförs i kundens lokaler i Borlänge utan möjlighet till distansarbete.

Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder alla medarbetare vår plattform för utväxling och balans. Vi kallar den 80/20. Vi försöker hålla det enkelt, alla medarbetare erbjuds att bli delägare i företaget (vilket historiskt sett gett goda intäkter från utdelning) och får 80% av allt det som de fakturerar. Vi vet att det ger frihet. Frihet att välja om man vill ha marknadens högsta lön eller frihet att prioritera sin fritid genom att helt enkelt välja att inte jobba så mycket. På MyVi styr du över din egen situation och påverkar företaget som helhet.

Om MyVi

MyVi är ett snabbväxande teknikkonsult bolag inom framför allt infrastruktur med koppling mot väg och järnväg men även inom projektledning, verksamhetsutveckling och expertstöd. Vi arbetar långsiktigt och nära våra kunder. Tillsammans matchas behovet med rätt kompetens och skapar effektiva lösningar.

Om MyVi

MyVi är ett snabbväxande teknikkonsultföretag inom framförallt infrastruktur med koppling mot väg och järnväg men även inom projektledning, verksamhetsutveckling och expertstöd. Vi arbetar långsiktigt och nära våra kunder. Tillsammans matchas behovet med rätt kompetens och skapar effektiva lösningar.

Dela

Ansök