Vi söker dig med universitets/högskoleexamen eller motsvarande kunskaper inom redovisning med flera års arbetslivserfarenhet inom området. Du har förmåga att nyttja affärssystem och besitter goda kunskaper i Microsoft Office.

Vi ser gärna att du är:

Tjänsten omfattar löpande redovisning, hantera löner, projekthantering, månadsavstämning samt förberedelse inför bokslut. Du kommer löpande att stötta våra konsulter som är ute i uppdrag hos kund.

Vi erbjuder dig

Som ekonom hos oss kommer du att ha ett varierande arbete där du arbetar nära vår ekonomichef. Våra konsulter arbetar i många olika uppdrag vilket kräver för denna tjänst att vara ”spindeln i nätet”.

Om oss

MyVi är ett snabbväxande teknikkonsultbolag inom framför allt infrastruktur med koppling mot väg och järnväg. Vi arbetar långsiktigt och nära våra kunder. Tillsammans matchas behovet med rätt kompetens och skapar effektiva lösningar.

Ansökan

Vi hanterar ansökningar löpande. Skicka din ansökan via formuläret nedan alt. till Stefan Pettersson, e-post: stefan.pettersson@myvi.se. Frågor om tjänsten besvaras av ekonomichef Jennie Pers, e-post: jennie.pers@myvi.se.

Vi söker dig med universitets/högskoleexamen inom avvattningsteknik alternativt vattenspecialist miljö med minst två års arbetslivserfarenhet från området.

Du kommer att gå in i ett längre uppdrag hos kund där du kommer att arbeta med bland annat:
Tillskapande av databaser, förvaltande system, verktyg och arbetssätt för att kunna tillhandahålla behövd information såväl inom uppdragsgivarens organisation som till externa aktörer vid samtidigt beaktande av att kraven i säkerhetslagstiftningen uppfylls.

Uppdraget utförs i kundens lokaler i Borlänge utan möjlighet till distansarbete.

Vi erbjuder dig:

Vi erbjuder alla medarbetare vår plattform för utväxling och balans. Vi kallar den 80/20. Vi försöker hålla det enkelt, alla medarbetare erbjuds att bli delägare i företaget (vilket historiskt sett gett goda intäkter från utdelning) och får 80% av allt det som de fakturerar. Vi vet att det ger frihet. Frihet att välja om man vill ha marknadens högsta lön eller frihet att prioritera sin fritid genom att helt enkelt välja att inte jobba så mycket. På MyVi styr du över din egen situation och påverkar företaget som helhet.

Om MyVi

MyVi är ett snabbväxande teknikkonsult bolag inom framför allt infrastruktur med koppling mot väg och järnväg men även inom projektledning, verksamhetsutveckling och expertstöd. Vi arbetar långsiktigt och nära våra kunder. Tillsammans matchas behovet med rätt kompetens och skapar effektiva lösningar.

Tjänsten

Vi söker nu drivna och engagerade specialister inom signalteknik järnväg.

Personen vi söker

Just nu söker vi efter nya medarbetare inom området Trafikstyrning signal. Vi söker dig som är intresserad av att jobba med friheten som egenföretagare och med tryggheten som anställd. Nedan har vi listat några av de roller vi tror att du behöver ha erfarenhet från.

Du bör av rollerna nedan tillsammans ha minst åtta års erfarenhet. I våra uppdrag är det positivt ju fler roller du har erfarenhet av:

Vi tror att du i första hand kommer att jobba inom ramavtal vi har med Trafikverket (konsulttjänster Trafikstyrning signal). Det är till dig som kollegorna och kunden kommer att vända sig för att få svar på frågor inom ovanstående områden.

Som SISÄ-tekniker är det troligt att du kommer att vara ute i anläggningen med exempelvis någon av de stora entreprenadfirmorna som kund. Låter detta intressant, kontakta oss så snart som möjligt!

Vi erbjuder

Vi erbjuder alla medarbetare vår plattform för utväxling och balans. Vi kallar den för 80/20. Vi försöker hålla det enkelt; alla medarbetare blir delägare i företaget och får 80% av allt det som de fakturerar. Vi vet att det ger frihet. Frihet att välja om man vill ha marknadens högsta lön eller frihet att prioritera sin fritid genom att helt enkelt välja att inte jobba så mycket. På MyVi styr du över din egen situation och påverkar företaget som helhet.

Tjänsten

Vi söker erfarna ingenjörer och tekniker som vill åta sig uppdrag att utveckla vår och kundens verksamhet. Uppdragen kan bland annat bestå i projekt- och uppdragsledning, tekniskt expertstöd, verksamhetsutveckling samt besiktning och tillståndsbedömning. Våra uppdrag kräver normalt 5-10 års erfarenhet inom väg- eller järnvägsbranschen.

Personen vi söker

Vi söker dig som är driven, engagerad och självgående och framåtsträvande inom ditt område. Du som är utåtriktad och som har en kommunikativ förmåga samt använder din erfarenhet och kreativitet för att hitta nya lösningar. Du är positiv, social och noggrann. Du har en stark ansvarskänsla samt förmåga att samarbeta och bidra i grupp. Vi vill att du brinner för din egen utveckling och gärna delar med dig av din kunskap både internt och till våra kunder. Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande. Du tycker om att arbeta nära kund och är ansvarstagande och ambitiös.

Vi erbjuder

Vi erbjuder alla medarbetare vår plattform för utväxling och balans. Vi kallar den för 80/20. Vi försöker hålla det enkelt; alla medarbetare blir delägare i företaget och får 80% av allt det som de fakturerar. Vi vet att det ger frihet. Frihet att välja om man vill ha marknadens högsta lön eller frihet att prioritera sin fritid genom att helt enkelt välja att inte jobba så mycket. På MyVi styr du över din egen situation och påverkar företaget som helhet.