Miljökonsult till MyVi

Vi rivstartar hösten med att rekrytera Ellinor Eriksson som är en erfaren miljökonsult. Hon arbetar främst med miljöfrågor inom infrastrukturprojekt men jobbar även med prövning av miljöfarligverksamhet för berg- och moräntäkter. Just nu arbetar hon i ett uppdrag där de tar fram en vägplan med tillhörande vattendomar för två broar i Pajala kommun.

Vad var det som lockade med MyVi?
”Jag valde att söka mig till MyVi på grund av den flexibilitet som ges för den enskilde individen, där man till stor del kan styra och planera sitt eget arbete. Sen är ju såklart lönemodellen attraktiv och jag får en möjlighet att utmana mig själv på ett plan som annars inte hade varit möjligt. Jag gillar att man får vara med och arbeta i uppdragen från anbudsskedet till genomförande.”

Vad gör du utanför jobbet?
”På fritiden så har jag häst och hund så mycket tid går åt till de dagliga bestyren där. Sen har jag ett nyfunnet intresse för fiske. Annars så älskar jag att resa och har bott både i Australien och i Alaska. Planerar att göra en ridresa genom Anderna från Argentina till Chile när världen återgår till ett något så närt normalläge.”