DRIVKRAFTEN ÄR UTVECKLING

NYFIKENHETEN VÅRT BRÄNSLE

Vi har plattformen som du behöver

På MyVi erbjuder vi friheten som en egen företagare och tryggheten som anställd. Utifrån vår plattform driver våra konsulter sina uppdrag direkt med kund medan andra på MyVi hanterar resten, allt från försäljning till administration. På så sätt kan våra konsulter fokusera på det de är bäst på; att leverera kvalitet i uppdragen och samtidigt uppnå en bättre balans mellan arbete och privatliv. Hos oss får du möjligheten att själv styra din karriär.

Hos oss erbjuds våra konsulter friheten som en egen företagare men har samtidigt tryggheten som anställd. På så sätt kan våra erfarna konsulter fokusera på det de är bäst på – att utveckla kundens verksamhet.
80% av allt arvode våra konsulter debiterar går oavkortat till dem personligen. Dessutom erbjuder vi alla medarbetare delägarskap. Kombinationen av marknadsledande lön och ägande skapar branschens attraktivaste modell och möjlighet att påverka sin egen karriär.
Vi utvecklas tillsammans med våra kunder och ser kompetensutveckling som en central investering i våra medarbetare. Våra konsulter äger sin egen kompetensutveckling och drar nytta av ett korslärande mellan olika branscher och företag.

MARKNADENS ATTRAKTIVASTE MODELL

Modellen bygger på att våra konsulters tid är viktigast – de kan fokusera på att göra ett bra jobb medan andra på MyVi hanterar resten, allt ifrån försäljning till administration.

80

20

Motorn i MyVi är 80/20 modellen, som bygger på att hela 80% av allt våra konsulter fakturerar går oavkortat till dem personligen.

Resterade 20% tillfaller bolaget som täckningsbidrag och vinstutdelning. För 20% får våra konsulter bland annat hjälp med försäljning, administration, avtal, utbildningsverktyg och presentationsmaterial.

kalkyl

 

PROVA OCH SE VAD VÅR MODELL INNEBÄR FÖR DIN INKOMST

Klicka på bilden till höger för att komma till kalkylatorn

Tommy JohanssonDigital projekthantering

”Våra medarbetare ska växa med utmaningarna i uppdragen och sätta kunden i centrum. Med personlig utveckling genom eget ansvarstagande känner medarbetaren trygghet i sin yrkesroll.”

Helena Ekström Ekonomiansvarig

”Det är upp till varje medarbetare att sätta sin egna lön beroende på hur mycket man arbetar.”