Vi välkomnar senaste tillskottet till MyVi

Vi välkomnar vårt senaste tillskott till MyVi, Fredrik Edhborg. Han har lång erfarenhet från järnvägsbranschen och började sin bana vid Banverket i Eskilstuna 1993, följde med vid omorganisationen till Banverket Produktion och därefter Infranord. 2011 fortsatte han till Strukton Rail när de vann underhållskontraktet på Svealandsbanan. Han har haft roller som signaltekniker, lagbas, arbetsledare och senast platschef på Svealandsbanan.

Hos oss kommer Fredrik att börja arbeta med signalbesiktning på Mälarbanan i samband med övertagandebesiktning.

Vi frågade Fredrik varför han valde att söka sig till MyVi?
”Jag ville prova på något nytt då jag arbetat på entreprenadsidan sedan 1993 då jag började på järnvägen. Jag tycker MyVi har en väldigt intressant affärsmodell (80/20) samt att jag gillar att ha ansvar under frihet. Ser mycket fram mot att få prova på olika roller som konsult.”

På fritiden gillar han långa promenader med vovven, umgås med familj (barnen har flyttat ur boet, men försöker träffa dom så ofta det passar) och vänner samt resor, gärna till solen och värmen men även storstäder, allra helst London som ligger högt upp på favoritlistan. Att följa favoritlaget Färjestad i hockey är högt prioriterat.