VAD TJÄNAR DU PÅ ATT JOBBA 80/20?

TIMMAR

TIMPRIS

1 650 timmar är vårt snitt.

LÖN
PERSONLIG BUDGET

Dina intäkter

Din årsinkomst

Månadslön inkl. resultatlön

Pension och sjukförsäkring

Dator och mobiltelefon

Utbildning

Resor

Kontorsmaterial

Mobilabonnemang

Facklitteratur

Representation

Friskvård

80/20-MODELLEN

BLI KONTAKTAD AV OSS

Tommy Johansson
076-760 70 37
tommy.johansson@myvi.se

Philip Halling
070-828 80 10
philip.halling@myvi.se

Bernard N´vila
073-657 82 54
bernard.nvila@myvi.se

Bli delägare direkt!

100% ägs av medarbetare

80% av kakan till dig, 20% till firman

Gott så!

Vi jobbar inte gratis på fritiden

Umgås med familj och vänner däremot!

Vi har lång erfarenhet av både jobb och semester

Mer tid till familjen, du slipper jaga debiterade timmar!

Vi räknar med 35 semesterdagar om året i Personlig budget, alltså 280 timmar om du är heltidsanställd. Det är upp till dig som anställd om du vill ha mer eller mindre semester än så. Jobbar du deltid står antalet timmar i proportion till anställningsnivån. Semesterlön ingår i Personlig budget.

De pengar du inte gör av med under året blir ett överskott på ditt personliga resultat, baserat på Personlig budget. Om du till exempel bara lägger 5000 kronor på utbildning något år så hamnar övriga budgeterade 20 000 kronor på ditt personliga resultat. Ett år kanske du behöver köpa en ny dator – ett annat år passar det bra med tio veckors semester. Vi betalar vanligtvis ut överskott på personligt resultat som resultatlön och/eller resultatpension. Detta gör vi efter reviderat bokslut, dvs. i oktober eller november.

Vi betalar FORA och TGL för tillsvidareanställda, och det ingår i Personlig budget. Alla tillsvidareanställda tecknar också en kompletterande pensionsförsäkring. Premier och löneskatt ingår i din Personlig budget. Du väljer själv förvaltare av dina pensionspengar. En del anställda har valt Avanza medan andra använder sig av Länsförsäkringar.

Med Personligt spar sparar du pengar för eventuellt lägre beläggning. Tanken är att Personligt spar storleksmässigt ska kunna täcka 70 % av Personlig månadslön i tre månader. Det finns även möjlighet till sparande utöver detta. Givetvis är detta pengar du får tillbaks den dag du eventuellt slutar på MyVi.

Som tillsvidareanställd tecknar du en sjukförsäkring som motsvarar din månadslön. Försäkringen ska träda in om du är sjuk längre än 90 dagar. Premier och löneskatt ingår i din Personliga budget.

De 20 % som går till firman används till stor del att bekosta sälj och administration. Vi trivs i varandras sällskap och använder därför en del av pengarna till gemensamma konferenser, utbildningar och personaltillställningar. Finns det pengar kvar vid bokslut betalas dessa ut som vinst till aktieägarna, det vill säga de anställda

Dela viaShare on FacebookShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page